Selena Gomez onthult het beste dat zij ooit gedaan heeft: "Alles veranderde daarna"

Selena Gomez onthult het beste dat zij ooit gedaan heeft: "Alles veranderde daarna"

Selena Gomez zet zich in voor betere mentale gezondheid onder jongeren na haar eigen worsteling met een bipolaire stoornis.

De eerste fondswerving van Selena Gomez voor haar Rare Impact Fund Benefit was een feit. De ster uit Hotel Transylvania, My Mind & Me en Only Murders in the Building zet zich in voor een beter mentaal welzijn onder jongeren na een erg donker moment in haar leven.

Selena Gomez zei bij dat event: "Ik worstelde lang met de wereld in mijn hoofd. Ik voelde me verloren en ik voelde me hopeloos. In 2020 kreeg ik de diagnose bipolaire stoornis en alles veranderde."

Wanhopig op zoek
Ze zei ook: "Die kennis bracht me antwoorden die ik wanhopig zocht. Het maakte me minder bang. Ik kon de hulp vinden om mezelf te zijn en weer plezier te krijgen in het leven. Ik kan nu zeggen dat ik blij ben dat ik leef."

Selena vertelde ook: "Hun wereld mag zachter en vriendelijker zijn met betere zorg voor mentale gezondheid. Dit fonds opzetten is waarschijnlijk het beste dat ik ooit heb gedaan."

Mentale gezondheid mag beter
De 31-jarige ster hoopte dat de wereld er beter uit zal zien voor haar zusje van 10 jaar oud en die generatie. Meer over haar wensen staat hier in het artikel van People. In het onderstaande Instagram-bericht deelt zij een stukje van haar avond.



NieuwsFilm

meest populair