Keanu Reeves weigerde Rachel Weisz te zoenen, hoewel ze verlangde naar een kus

Keanu Reeves weigerde Rachel Weisz te zoenen, hoewel ze verlangde naar een kus

Keanu Reeves wordt geroemd om zijn acteerkwaliteiten en zijn trouw aan zichzelf, volgens Rachel Weisz, die met hem werkte aan twee films.

Keanu Reeves wordt niet alleen geroemd om zijn acteerkwaliteiten. De ster uit Matrix en John Wick laat namelijk ook met gemak vrouwenharten op hol slaan.

Daar kan Rachel Weisz over mee praten. De nu 53-jarige actrice werkte met hem samen aan twee films: Chain Reaction en Constantine. Ook zij is dik fan van Keanu.

Hij is lekker zichzelf
Rachel zei over Keanu in een interview met IGN: "Hij is een schatje. Hij is zichzelf gebleven ondanks zijn wereldwijde succes. Hij is nuchter maar tegelijkertijd ook mysterieus - zonder dat hij dat aangeleerd heeft gekregen."

Rachel vertrouwde hem volkomen, waardoor het opnemen van die enge badscène goed verliep. Ze zei: "Hij hield me echt onder water. We hadden een teken afgesproken, maar ik was zo wild dat hij het verschil niet meer kon zien."

Hij zag het verschil
Ze vervolgde: "Op een gegeven moment acteerde ik niet meer en wilde ik dat bad echt uit. Keanu is een sensitieve jongen en we waren zo op elkaar afgestemd dat hij wist dat ik er klaar mee was."

Rachel smachtte intussen naar een kus en hoopte dat dat zou gebeuren op het dak van een gebouw. Maar de regisseur Francis Lawrence bleef bij zijn beslissing er geen 'love story' van te maken: zoenen mocht niet.

Dan eindelijk die zoen
Rachel vond dat jammer, want ze zei: "Ik dacht eindelijk gezoend te worden, maar het mocht niet zo zijn. Als we wel gekust zouden hebben, zou dat worden gebruikt. Dus waren wij heel bewust niet aan het zoenen."

Gelukkig vond Rachel wel haar echte held, in de vorm van Daniel Craig. Sinds 2011 is zij getrouwd met de voormalige James Bond-ster. Van het bovennatuurlijke verhaal uit 2005 staat nog steeds een vervolg op de planning.

Meer over hun samenwerking
Hier in dit artikel van Fandom Wire staat meer over Rachel en Keanu. In de onderstaande YouTube-video van Jo-Blo Behind the Scenes is een stukje van haar samenwerking te zien.



NieuwsFilm

meest populair