Hitsige film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Hitsige film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Fair Play (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloe Domont | Cast: Alden Ehrenreich, Phoebe Dynevor, Eddie Marsan, e.a. | Kijk direct
De ambitieuze Luke en Emily werken allebei voor een groot hedgefonds en hebben ook een relatie met elkaar. Deze houden ze echter geheim voor hun collega's. Wanneer Emily promotie krijgt, lopen de spanningen tussen de twee behoorlijk op. Luke had namelijk op dezelfde promotie gehoopt. Niet alleen hun baan, maar ook hun relatie komt op het spel te staan.



Infinite (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, e.a. | Kijk direct
Een groep mensen wordt door de eeuwen heen gereïncarneerd. Om een boosaardige vijand te verslaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Wat hij moet leren is dat zijn dromen eigenlijk herinneringen zijn. Samen trekken ze ten strijde om het einde van de mensheid te voorkomen.



Reptile (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Grant Singer | Cast: Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, e.a. | Kijk direct
Nadat detective Tom Nichols werd beschuldigd van corruptie, heeft hij een tweede kans gekregen binnen een ander korps. Om zichzelf te bewijzen, neemt hij samen met zijn nieuwe partner een brute zaak op zich: die van een vermoorde vrouw. Al snel stuiten ze op een complex web van bedrog. Ondertussen ontmantelt Nichols de illusies van zijn eigen leven.



NieuwsFilm

meest populair