John Cena baalt van Jackie Chan: Amerika heeft een ander beeld van hem

John Cena baalt van Jackie Chan: Amerika heeft een ander beeld van hem

Jackie Chan is een invloedrijke acteur die samenwerkte met John Cena en ondergewaardeerd wordt in Amerika.

Jackie Chan is een van de meest invloedrijke acteurs. De nu 69-jarige ster gaf eigenhandig het actie-genre vorm met zijn mix aan humor en martial arts. Al vanaf de jaren 80 speelt hij in films als Rush Hour, The Karate Kid en The Forbidden Kingdom.

Voor de nieuwe Netflix-film, Hidden Strike, werkte hij samen met John Cena. John is wel wat gewend. De nu 46-jarige ster was WWE-worstelaar en is te zien in Fast & Furious en The Suicide Squad.

Een erg unieke ster
John Cena zei over hun samenwerking: "Zijn naam verbonden aan de film was voor mij al een 'ja'. Het werd een van de beste ervaringen in mijn leven. Hij is geweldig en ik leerde meer van hem dan hij ooit zal beseffen."

Hij vervolgde: "Iemand als Jackie zal waarschijnlijk niet meer te zien zijn, want films worden niet meer gemaakt zoals zijn generatie dat meekreeg."

Baalt van ander beeld
John vertelde over Jackie: "Hij is niet zijn leeftijd. Hij is creatief en kijkt niet neer op anderen. Zijn crew is zijn familie en hij dweilt zelf ook de vloer."

John zei ook: "Als je het over Buster Keaton hebt en Charlie Chaplin dan heb je het ook over Jackie Chan. Zijn processen zijn geweldig. Ik kan hem blijven ophemelen. Ik vind hem in Amerika sterk ondergewaardeerd."

Nieuwe actiekomedie
Meer staat hier in het artikel van Fandom Wire. In de onderstaande YouTube-video van Netflix Filippijnen wordt een stukje van de film getoond.



NieuwsFilm

meest populair