Will Smith kan zijn eerste rol niet aanzien: "het is verschrikkelijk"

Will Smith kan zijn eerste rol niet aanzien: "het is verschrikkelijk"

Will Smith begon klein en enthousiast aan zijn rol in 'The Fresh Prince of Bel Air', maar vindt het nu verschrikkelijk om ernaar te kijken.

Will Smith kan nu wel die superster zijn met films als Emancipation, Suicide Squad en Independence Day. Maar ook hij begon klein en enthousiast.

In de jaren 90 begon hij aan de filmopnamen van The Fresh Prince of Bel Air. De serie werd razend populair en draaide zes seizoenen lang. De nu 55-jarige acteur en rapper kon door dat succes nieuwe filmrollen krijgen en groeide door.

Erg enthousiast begin
Will vertelde echter in een interview met Graham Norton dat hij niet onder de indruk is van zijn acteerkunst. Hij zei: "Het was mijn allereerste rol en mijn focus lag op succesvol worden."

Hij vervolgde: "Ik leerde het hele scenario uit mijn hoofd en de teksten van anderen. Als je de eerste vier of vijf afleveringen kijkt, zie je dat ik de teksten van anderen mee opzeg."

Dat was niet best
Hij besluit met zijn kennis van nu: "Het is verschrikkelijk. Ik kan het niet opbrengen daar naar te kijken."

Meer staat hier in het artikel van Fandom Wire. In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show maakt Will Smith de nostalgie compleet met een paar bekenden.



NieuwsFilm

meest populair