Charlie Sheen had dikke ruzie met Selma Blair: niet veel later was ze ontslagen

Charlie Sheen had dikke ruzie met Selma Blair: niet veel later was ze ontslagen

De reputatie van Charlie Sheen is slecht door zijn foute gedrag bij filmopnamen en het ontslaan van collega's.

De reputatie van Charlie Sheen is ronduit slecht. Nu nog worden incidenten benoemd door zijn foute gedrag bij filmopnamen.

De acteur werd na een aantal succesvolle seizoenen in Two and a Half Men ontslagen uit de serie, omdat hij te denigrerend was op de werkvloer. Daarna pakte hij de serie Anger Management op. Maar ook daar startten de ruzies.

Ontslagen per sms-je
Die serie zou 100 afleveringen draaien, maar na de 53ste kreeg hoofdrolspeelster Selma Blair een berichtje op haar telefoon. Charlie Sheen meldde dat ze ontslagen was en een trut. Zij klaagde namelijk steeds over zijn werkhouding.

Charlie had de producers onder druk gezet en geëist dat zijn tegenspeelster ontslagen zou worden. Als dat niet gebeurde, zou hij stoppen. Het eventueel mislopen van een salaris van 75-200 miljoen Amerikaanse dollars interesseerde hem niet.

Verpestte zelf zijn carrière
Dit voorval is een van de vele keren dat Charlie anderen onder druk zette om zijn zin te krijgen. De ster werd een publiekslieveling door films als The Rookie en Wallstreet. Maar jaren verslaafd zijn aan alcohol en drugs met publieke ruzies verpestten zijn carrière.

Sinds 2015 is bekend dat hij lijdt aan HIV. Meer staat hier in het artikel van Fandom Wire. In de onderstaande YouTube-video van Looper volgt meer over Charlie op de filmset.



NieuwsFilm

meest populair