De scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix wordt bloederig, gewelddadig en nog veel meer

De scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix wordt bloederig, gewelddadig en nog veel meer

Nog geen R-rated versie maar geen zorgen, ook in de PG-13 versie zit genoeg spektakel.

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Elke maand voegen ze dan ook meerdere films en series toe, maar ze zetten ook wel vaker dik in op blockbusters. Rebel Moon is geen uitzondering op de regel.

Niet alleen wist de streaminggigant de felbegeerde rechten te bemachtigen, ook het team achter de film mag er zeker zijn. Rebel Moon is de nieuwste film van Zack Snyder, bekend van de nodige DC-films. Hij wist ook een mooie cast te strikken voor zijn blockbuster.

Groots
Zo zijn enkele van de hoofdrollen weggelegd voor Anthony Hopkins, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Sofia Boutella en Ed Skrein om er maar een paar te noemen. Netflix heeft dan ook grote plannen.

Rebel Moon wordt beschreven als een soort van Star Wars. Het is dan ook de bedoeling dat er een franchise van wordt gemaakt. Er komen sowieso twee delen aan, maar het is wel tamelijk opmerkelijk wat zal gebeuren met de eerste twee versies.

Rating
Snyder liet al eerder weten dat zijn films R-rated zouden zijn (niet geschikt voor kinderen) maar werden aangepast tot een PG-13 rating (niet geschikt voor kinderen onder de 13). De R-rated versies zullen later wel nog uitkomen, maar ook in de PG-13 films zit genoeg actie.



De Rebel Moon-film die in december te zien zal zijn en dus de PG-13 rating heeft wordt beschreven als een film met "sequences of strong violence, sexual assault, bloody images, language, sexual material and partial nudity". Genoeg om naar uit te kijken dus!

NieuwsFilm

meest populair