Arnold Schwarzenegger bulkte van het geld maar voedde kinderen Spartaans op

Arnold Schwarzenegger bulkte van het geld maar voedde kinderen Spartaans op

Arnold Schwarzenegger is een gedisciplineerde vader en deelt zijn strenge opvoeding met zijn kinderen.

Arnold Schwarzenegger is erg gedisciplineerd en geeft dat door. De nu 76-jarige ster uit succesvolle films als Terminator en True Lies is niet voor niets zo groot geworden.

Opvallend is, dat Arnold ook niet mild was voor zijn kinderen. Met de humor die hem zo eigen is, vertelde hij in een recent interview met Jimmy Kimmel dat hij misschien best streng was. Maar in vergelijking met hoe hij zelf opgroeide was hij lief voor hen.

Strenge vader
Hij vertelde dat zijn kinderen mee moesten helpen met netjes zijn in huis, ook al bulkten zij van het geld en liep er personeel rond. Maar daar hadden de kinderen niet altijd zin in. Dat leidde tot confrontaties.

Zijn toen 9-jarige zoon, de acterende Patrick Schwarzenegger, vergat weleens zijn bed op te maken. Arnold zei daarover: "Ik gooide zijn matras en beddengoed vanaf het balkon in het zwembad. Hij moest dat later zelf naar binnen slepen."

Spartaanse opvoeding
Zijn dochter, de auteur Katherine Schwarzenegger, geeft haar wijze lessen al door aan haar kinderen. Arnold vertelde: "Laat je schoenen niet slingeren. Mijn vader heeft een keer mijn schoenen in de open haard gegooid, omdat ik ze niet opruimde. Ik heb toen erg gehuild".

Meer over zijn Spartaanse werkwijze staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelt hij meer over zijn leven.



NieuwsFilm

meest populair