Hoe komt Jack Nicholson eigenlijk aan zijn bijzondere nickname 'The Great Seducer'?

Hoe komt Jack Nicholson eigenlijk aan zijn bijzondere nickname 'The Great Seducer'?

Dagenlange party's, alle soorten drugs en een eindeloze stroom vrouwen

Jack Nicholson is sinds 2010 helaas niet meer te zien. De acteur heeft de filmwereld achter zich gelaten, maar was voornamelijk in de jaren zeventig en tachtig een van de grootste namen. Dankzij zijn populariteit kreeg hij ook twee bijzondere nicknames, maar waar komen deze precies vandaan?

Nicholson, bekend van pareltjes als Chinatown, One Flew Over the Cuckoo's Nest en The Departed, geniet al meer dan 13 jaar van zijn welverdiende pensioen. Gek is dit niet. Hij is inmiddels ook alweer 86 jaar oud en vindt het wel mooi geweest.

Wedstrijd
Nog niet zo heel lang geleden werd The Shining-acteur gespot bij een basketbalwedstrijd van de Warriors tegen de Lakers. Na afloop deelde hij nog zijn handtekening uit aan fans. Toen hij werd gevraagd of hij nog eens zou acteren, gaf hij een kort maar krachtig antwoord: "Nee".

De acteur doet het nu dus rustig aan, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen hij een van de grootste namen in Hollywood was ging hij naar zowat elk feestje. Hierdoor verdiende hij zelfs de nickname 'Mulholland Man' en 'The Great Seducer', maar waar komen deze precies vandaan?

Behoorlijk lange lijst
Nou, Nicholson heeft zelf al eerder aangegeven dat hij maar liefst met bijna 2000 vrouwen naar bed is geweest en dus de reputatie kreeg van een rokkenjager en het wildste feestbeest van Hollywood. Mochten deze cijfers kloppen, dan is dat ook wel te begrijpen.



NieuwsFilm

meest populair