Topacteur Christopher Walken vreest het ergste als hij stopt met acteren

Topacteur Christopher Walken vreest het ergste als hij stopt met acteren

De acteur vreest dat als hij ermee ophoudt hij dan snel achteruit zal gaan.

Als je een beetje op de hoogte bent van films, dan ken je Christopher Walken wel. De geliefde acteur draait al decennialang mee in Hollywood en is nog niet van plan te stoppen. Zelf is hij bang dat hij hard achteruit zal gaan als hij niet meer werkt.

Walken, bekend van pareltjes als Pulp Fiction, The Deer Hunter en Catch Me If You Can, doet het nog niet rustig aan. De met een Oscar bekroonde acteur wist hoge ogen te gooien in het eerste seizoen van Severance en keert dan ook terug voor meer. Ook zal hij te zien zijn in Dune: Part Two.

Druk bezig
Walken zit dan ook niet graag stil. De acteur gaat het liefst meteen van het ene project door naar de andere. Zo zegt hij zelf: "Als ik geen werk heb, zit ik gewoon niet zo lekker in mijn vel. Het voelt dan aan als een winterslaap. Het is niet dat ik dan ongelukkig ben, ik denk gewoon nergens aan".

"In mijn vrije tijd ga ik dan maar televisie kijken. Na een uur of twee denk ik dan: 'Je zit hier maar wat te zappen en het is allesbehalve interessant'. Er is dan gewoon niets te doen. Het leven voelt zinloos aan".

Bang
Walken heeft natuurlijk bakken aan ervaring en kan elke acteerklus aan. Wel is hij ergens anders bang voor: "In het begin van je carrière heb je wel wat plankenkoorts, maar dit verdwijnt. Het is tegenwoordig lastig om mij nog nerveus te maken voor mijn werk".



"Waar ik wel bang voor ben is dat ik ziek word. Ik maak me wel zorgen om de toekomst en alle gekke mensen die rondlopen, maar werkwijs is er niets dat mij nog bang maakt".

NieuwsFilm

meest populair