5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu al via de Mediabox en Ziggo Go kijken.

Halloween Ends (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Rohan Campbell, e.a.
Vier jaar na Michael Myers' laatste slachtpartij, woont Laurie Strode bij haar kleindochter en is ze bezig met het schrijven van haar memoires. Van Myers is niets meer vernomen. Maar als een jonge man wordt verdacht van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld tot gevolg. Strode zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.



Downton Abbey: A New Era (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Curtis | Cast: Maggie Smith, Jim Carter, Hugh Bonneville, e.a.
Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk, bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur. Ze reizen naar het zuiden van Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk gaat een bezoek van de Crawleys gepaard met een hoop drama.



The Outfit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Graham Moore | Cast: Mark Rylance, Zoey Deutch, Dylan O'Brien, e.a.
De Britse kleermaker Leonard behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis, vertrok hij naar Chicago. Zijn cliënteel bestaat nu uit een wrede gangsterfamilie. Als op een avond een bekende van Leonard in zijn nieuwe zaak wordt doodgeschoten, moet hij er alles aan doen om een gevaarlijke groep criminelen te slim af te zijn.



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a.
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



Nope (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Michael Wincott, e.a.
Paardentrainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen boerderij net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en spotten op een dag een vliegende schotel tussen de wolken. Een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.



NieuwsFilm

meest populair