Natalie Portman lijdt onder schandaal: "Haar hart is uit het lijf gerukt"

Natalie Portman lijdt onder schandaal: "Haar hart is uit het lijf gerukt"

Natalie Portmans leven verandert door haar mans ontrouw, maar ze hoopt dat het goedkomt.

Van de zomer veranderde het leven van Natalie Portman rigoreus. De 42-jarige ster hoorde dat haar man Benjamin Millepied haar ontrouw was met milieuactiviste Camille Etienne, een jongere vrouw van 25.

De geliefde actrice uit films als Heat, Thor en Star Wars leerde haar echtgenoot kennen bij de filmopnamen van Black Swan. Die film kwam in 2010 uit, terwijl de liefde tussen haar en haar choreograaf opbloeide. Ze hebben twee kinderen.

Al langer problemen
Naar verluidt had het stel al relatieproblemen bij haar filmopnamen vorig jaar van May December. Natalie en Benjamin besloten aan hun relatie te werken, maar begin dit jaar bleek Benjamin overspel te plegen.

Dit was zo pijnlijk voor Natalie dat zij zich terugtrok. Inmiddels wordt het gezin af en toe samen gezien. Maar het ziet er geforceerd uit. Natalie oogt stilletjes en ernstig.

Hart uit lijf gerukt
Een bron dicht bij het stel zei dat de actrice heeft besloten hun problemen aan te pakken. De bron zei: "Ze draagt haar trouwring en ze laat zich zien en ze houdt zich goed. Maar achter gesloten deuren is haar hart uit haar lijf gerukt."

Vrienden van het stel zijn klaar met Benjamin, want Natalie mag beter behandeld worden. Toch is het aan Natalie. Een vriend van de familie zei: "Ze hoopt wanhopig dat het allemaal goed komt."

Smeken om vergeving
Naar verluidt smeekte Benjamin om vergeving en gaf Natalie toe. Een andere bron zei echter: "Overspel is een signaal dat er iets niet goed zit. Het kan zijn dat er toch een flinke strijd om de voogdij los zal barsten."

Lees meer hier in het artikel van Radar Online. In de onderstaande YouTube-video van Page Six staan foto's van het stel en wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair