Sharon Stone was ernstig ziek en verloor alles: "Ze lieten me in de steek"

Sharon Stone was ernstig ziek en verloor alles: "Ze lieten me in de steek"

Sharon Stone vertelt over haar strijd na een ernstige hersenbloeding en het verlies van haar carrière.

Jarenlang domineerde Sharon Stone Hollywood. Bijna twintig jaar leverde zij spraakmakende films af als Basic Instinct, Total Recall, Casino en The Quick and the Dead. Tot zij in 2001 een ernstige hersenbloeding kreeg.

Haar kans op overleven stond negen dagen lang op 1%. Over die gitzwarte periode zegt ze van de week in gesprek met People hier: "Mijn vader was er voor me, maar dat was het wel. Kom niet naar Hollywood als je stabiele mensen zoekt, begreep ik daaruit."

In de steek gelaten
Ondanks haar bloeiende carrière werd ze dus in de steek gelaten door iedereen in Hollywood, inclusief haar echtgenoot. Ze diende een echtscheiding in, zodra ze daartoe in staat was. Voor de voogdij van haar adoptiezoon heeft ze lang moeten procederen.

In een tweede artikel hier van People zei Sharon: "Ik verloor alles. Ik verloor mijn geld. Ik verloor de voogdij over mijn kind. Ik verloor mijn carrière. Ik verloor alles wat je het gevoel geeft van identiteit en je leven."

Een ander leven
Ze vocht jaren voor haar herstel. Inmiddels gaat het weer. Maar ze krijgt weinig filmopdrachten meer, want ze moet acht uur aaneengesloten kunnen slapen. Anders werkt haar medicatie niet goed genoeg en is de kans op aanvallen groot.

Sharon Stone zet zich tegenwoordig in voor een neurologisch fonds, doet modellenwerk, schildert en sport. Ze pakt verplicht haar rust, zoals te zien is in haar onderstaande Instagram-bericht.

Ik ben genoeg
Ze zei: "Ik krijg niet alles meer terug, maar ik heb er vrede mee. Ik heb geaccepteerd dat ik genoeg ben."



NieuwsFilm

meest populair