Anya Taylor-Joy in opvallende jurk: zo uit een sprookje gestapt

Anya Taylor-Joy in opvallende jurk: zo uit een sprookje gestapt

Actrice Anya Taylor-Joy is getrouwd met Malcolm McRae in Venetië, met bekende gasten zoals Miles Teller en Cara Delevigne. in een prinsessenachtige trouwjurk.

Anya Taylor-Joy is getrouwd met Malcolm McRae. Afgelopen weekend gaven ze elkaar het 'ja'-woord in Venetië. Eigenlijk was dit hun tweede 'ja', want het stel trouwde al eerder in het klein.

Voor die speciale gelegenheid waren zo'n 150 gasten aanwezig, waaronder sterren als Miles Teller, Cara Delevigne en Julia Garner. Anya bleef haar opmerkelijke stijl trouw en droeg een ongebruikelijke trouwjurk.

Net een sprookje
De actrice uit The Northman en Queen's Gambit koos een beige japon met een witte sluier. De bruidsjapon bevatte borduurwerk met bloemen en vogels. Ook droeg zij haar haren half opgestoken. Ze leek net een prinses uit een sprookje.

De foto's op dat balkon zijn te zien in het artikel hier bij Daily Mail. Het is een grappig verschil met de Anya 's ochtends. Toen stond zij ook dromerig op een balkon - onopgemaakt en in een kamerjas met een koffie in de hand

Carrière en relatie
Anya en Malcolm zijn nu twee jaar samen en schelen precies twee jaar met elkaar. Op 16 april werd Anya 27 jaar en Malcolm 29. In de onderstaande YouTube-video van ET wordt meer verteld over Anya's carrière en relatie.



NieuwsFilm

meest populair