Arnold Schwarzenegger intimideert: "dat heeft niemand tegenwoordig"

Arnold Schwarzenegger intimideert: "dat heeft niemand tegenwoordig"

De Austrian Oak is op leeftijd, maar nog altijd een gespierd man met een enorme borstkas.

Ondertussen gaat Hollywood-veteraan Arnold Schwarzenegger naar de 80 jaar. De actieheld uit de jaren 80 en 90 van vorige eeuw is uiteraard bekend vanwege zijn enorme postuur.

Hoewel dat Schwarzenegger niet meer de Austrian Oak uit de jaren 70 is, blijft hij een enorme vent. Een andere bekende oud-bodybuilder is Ronnie Coleman en hij weet één ding zeker: hij zou het niet winnen van Arnie. Coleman prijst ook de enorme borstkas van de Hollywood-acteur.

Borstkas
"Nou, mijn conditie is veel beter. Maar Arnold, die man is zo groot, met groot postuur. Arnold zou nu veruit de beste bodybuilder zijn," aldus Coleman tijdens de Valuetainment-video op YouTube.

"Niemand zou hem iets kunnen maken. Kijk naar die vorm, kijk naar die borstkas. Zelfs nu snapt niemand dat. Hij heeft de grootste borstkas ooit," voegde Coleman eraan toe in de video die 3 jaar geleden verscheen. Een beetje meer respect voor de bodybuilder die Schwarzenegger ooit was, is dus wel op zijn plaats.

Arnold als acteur
We zijn voorlopig nog niet af van de Austrian Oak. Als acteur zagen we hem dit jaar op Netflix in de serie FUBAR en de docu-reeks Arnold. Later dit jaar duikt hij op in de martial arts-komedie Kung Fury 2 als "The President".


Schwarzenegger was in zijn beginjaren een gevierd bodybuilder. Al in 1964 won hij de prijs 'Jr. Mr. Austria' en in 1980 nam hij zijn zevende titel als 'IFBB Mr. Olympia' in ontvangst. Wil je er meer over weten, dan is de docu Pumping Iron misschien iets voor jou.

Iconische rollen
Arnold Schwarzenegger brak door met zijn rol als een robot uit de toekomst in de film The Terminator (1984). Hiermee werd hij een van de meest iconische actiehelden in Hollywood. Daarnaast heeft hij ook opvallende rollen gehad in andere films zoals True Lies (1994), Total Recall (1990) en Predator (1987).

In The Terminator, speelde Schwarzenegger de angstaanjagende T-800, een cybernetisch organisme dat naar het verleden werd gestuurd om Sarah Connor te vermoorden. In True Lies, was hij Harry Tasker, een geheime spion die doet alsof hij een saaie, getrouwde computerverkoper is. In Total Recall, nam hij de rol van Quaid / Hauser op zich, een bouwvakker die erachter komt dat hij eigenlijk een geheime agent is. Tenslotte, in Predator, speelde hij de onoverwinnelijke majoor 'Dutch' Schaeffer, die het opneemt tegen een buitenaardse jager.

NieuwsFilm

meest populair