Binnenkort: Netflix komt met een van de bloederigste films aller tijden

Binnenkort: Netflix komt met een van de bloederigste films aller tijden

De eerste 'Saw' van regisseur James Wan kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een van de goorste films ooit: Saw (2004). In deze film, die de aftrap vormde van de welbekende horrorfranchise, worden de eerste slachtoffers onderworpen aan de gruwelijke spelletjes van de sadistische seriemoordenaar Jigsaw.

Saw is geregisseerd door de bekende filmmaker James Wan (The Conjuring, Aquaman. Leigh Whannell (The Invisible Man, Upgrade) schreef het script en speelt ook mee in de bloederige film.

Het verhaal
Twee mannen ontwaken vastgebonden in een ranzige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man, een taperecorder en een geweer.

Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van de sadistische seriemoordenaar 'Jigsaw'. In zijn martelkamers dwingt hij hen ziekelijke keuzes te maken.

Volop Saw
Saw vormde de start van een populaire horrorreeks die inmiddels ruim 1 miljard dollar heeft opgehaald aan de box office en in retail. Vanaf 2 november kijk je deze film op Netflix.


Voor wie niet kan wachten: de tiende Saw-film staat op het punt om uit te komen. Vanaf 19 oktober draait Saw X in de bioscopen. Ook komt het vorige deel - Spiral - binnenkort naar Netflix.

NieuwsFilm

meest populair