78-jarige Helen Mirren steelt de show tijdens modeshow: "onwijs knap voor haar leeftijd"

78-jarige Helen Mirren steelt de show tijdens modeshow: "onwijs knap voor haar leeftijd"

Ze is al lang de ambassadeur van L'Oreal en laat nu eens even zien waarom.

Helen Mirren draait al een behoorlijk lange tijd mee in Hollywood. De wereldberoemde actrice was al te zien in talloze films, maar recentelijk wist ze juist hoge ogen te gooien tijdens de Paris Fashion Week, waar ze de show stal.

Mirren, bekend van films als The Queen, Red en de blockbuster Fast X, is niet alleen actief als actrice. Ze werd ook al door menig (mode)merk gevraagd om reclame te maken voor kleding. Voornamelijk bij L'Oreal heeft ze een belangrijke rol.

Modeshow
Ze is namelijk een ambassadeur voor het peperdure modemerk en was dus ook aanwezig tijdens het prestigieuze event in Parijs. Ze was hier echter niet alleen om te kijken: zelf deed ze ook mee aan de modeshow.

Ze droeg een lange zilveren jurk en liep de catwalk met niemand minder dan actrice Elle Fanning, die juist weer een gouden jurk aanhad. Niet alleen werd haar optreden goed onthaald, ook op sociale media is iedereen helemaal weg van haar.

Prachtig
Zo zijn er reacties te vinden als: "Elle en Helen hand in hand op de modeshow was het hoogtepunt" en "Deze twee actrices zijn beter dan menig model". Oordeel zelf maar met het onderstaande filmpje. Daarin wordt snel duidelijk dat de 78-jarige Mirren er nog fantastisch uitziet.



NieuwsFilm

meest populair