Kristen Stewart over Angelina Jolie: "ik zou haar nooit willen zijn"

Kristen Stewart over Angelina Jolie: "ik zou haar nooit willen zijn"

Kristen Stewart vindt niets aantrekkelijk aan Angelina Jolie en wil niet zo bekend zijn als haar.

Kristen Stewart vindt niets aantrekkelijk aan Angelina Jolie. De nu 33-jarige ster uit Twilight Saga heeft duidelijk andere ideeën over Hollywood-sterren.

Dat kan Kristen weten, want ongewild is zij ook groot en bekend. Haar films over vampieren en weerwolven waren al goed voor een omzet van meer dan 3 miljard Amerikaanse dollar. En ze maakte nog meer films die goed ontvangen werden.

Niet zo bekend zijn
Kristen wilde echter niet enorm bekend zijn en overdadig leven. Ze wilde helemaal niet zo groot zijn als andere actrices. En vooral Angelina Jolie is uitgegroeid tot een superster door films als Tomb Raider, Gia en Eternals.

Kristen zei in een interview met Evening Standard: "Ik wil niet zijn zoals Angelina Jolie. Niet dat zij niet de meest getalenteerde en meest bewonderenswaardige persoon is. Maar ik wil niet zo'n ster zijn zoals zij."

Ze is erg goed
Kristen zei ook: "Ik denk niet dat er iets leuk is aan beroemd zijn. Ik snap dat iedereen weet wie je bent, maar waarom die obsessie? Mensen houden van je, maar kennen je niet. Je raakt zo geïsoleerd."

Kristen zette laatst Lady Diana goed neer in de film Spencer. Volgens recensenten deed zij dat erg goed. Meer staat hier in het artikel van Fandomwire.

Meer over carrière
In de onderstaande YouTube-video van CBS Sunday Morning vertelde Kristen meer over wat zij vindt van haar carrière..



NieuwsFilm

meest populair