Deze gelikte scifi-thriller knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze gelikte scifi-thriller knalt de Netflix Top 10 binnen

Netflix zette recent de scifi-thriller Infinite met Mark Wahlberg online en deze wordt goed bekeken.

De Netflix Top 10 is weer een recente grote film rijker. De scifi-actiethriller Infinite is recent online gezet en staat nu al op de tweede stek in de lijst. Dit ondanks dat de film bijzonder matig werd ontvangen nadat de film tijdens de coronaperiode aan Paramount+ was verkocht.

Infinite uit 2021 komt van regisseur Antoine Fuqua en Netflix omschrijft de film met woorden als "hersenkrakend, gelikt" en "meeslepend". Je ziet rollen van grote namen als Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson en Dylan O'Brien.

Dramatisch ontvangen
Infinite heeft een pakkend affiche, maar de ontvangst was bijzonder mager te noemen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes kwam uit op 17 procent en de publieksscore eindigde op 35 procent. De IMDb staat op een 5,5/10.

De samenvatting van de mening van het publiek op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Tenzij je echt van Mark Wahlberg houdt of het niet erg vindt actiescènes aan elkaar worden gebreid met saaie scènes, dan kun je Infinite veilig overslaan."

Nu op Netflix
Wil je Infinite graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een man met intense visioenen van vorige levens vecht samen met een team van strijders die ook gereïncarneerd zijn, tegen een vijand die een einde wil maken aan de mensheid.

NieuwsFilm

meest populair