Vrijgezelle Sofia Vergara deelt onverwachte selfie in bad op Instagram met zware jetlag

Vrijgezelle Sofia Vergara deelt onverwachte selfie in bad op Instagram met zware jetlag

Sofia Vergara plaatst een foto zonder make-up van zichzelf na zeven jaar huwelijk, zonder man en met een jetlag.

Sofia Vergara lijkt alles los te laten. Afgelopen zomer maakten zij en Joe Manganiello bekend dat zij gaan scheiden. Nu blijkt de Amerikaanse actrice uit Modern Family, Fading Gigolo en Doggy Style meer kwijt te zijn.

Op haar Instagram plaatste de vrijgezelle dame na zeven jaar huwelijk onderstaande selfie. Ze had een zware jetlag en besloot haar kleren en make-up te verwijderen. Het zij haar vergeven, want de 51-jarige ster blijft een plaatje.

Bijkomen van zware jetlag
Blijkbaar vloog Sofia naar Parijs en besloot zij voor een heerlijk bad te kiezen in plaats van haar bed. Het is opvallend hoeveel humor zij nog heeft na een vermoeiende vlucht. Bij haar Instagram-foto schrijft ze droog: "2 a.m. jetlag, ben aan het plannen hoe ik dit bad in L.A. krijg."

Het regent hartjes. Onder haar volgers hebben Paris Hilton, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum en Jessica Alba alle begrip. Meer over Sofia staat hier in het artikel van Vanity Fair.

Zij heeft veel talent
Sofia Vergara is naast actrice en model ook jurylid in America's Got Talent. Dat seizoen van de show is net afgerond. Haar ex-man Joe Manganiello speelt in films als The Kill Room en The Batman.



NieuwsFilm

meest populair