Prachtige nieuwe foto uit 'Joker 2': Arthur Fleck staat eenzaam in de regen

Prachtige nieuwe foto uit 'Joker 2': Arthur Fleck staat eenzaam in de regen

Joker: Folie à Deux met Joaquin Phoenix en Lady Gaga belooft heel anders te worden.

Het duurt nog een hele tijd voordat het vervolg op de Joker uitkomt, en dat betekent dat we voorlopig ook nog geen trailer hoeven te verwachten. Gelukkig trakteert regisseur Todd Phillips de fans regelmatig op een nieuwe foto van achter de schermen bij Joker: Folie à Deux.

Dit keer komt Phillips met een foto van het titelpersonage Joker alias Arthur Fleck, uiteraard weer gespeeld door Joaquin Phoenix (Napoleon). We zien het bizarre figuur tussen een aantal gekleurde paraplu's in de regen staan.

Arthur Fleck
In Joker: Folie à Deux keert Fleck uiteraard terug. Hij krijgt te maken met het personage Harley Quinn, gespeeld door Lady Gaga (House of Gucci, A Star is Born). Wat er exact gebeurt is nog niet duidelijk. De kans is groot dat ze elkaar voor het eerst ontmoeten in het gesticht.

Eerder werd al duidelijk dat het vervolg anders wordt dan de eerste film. De "gedeelde psychotische stoornis" wordt namelijk een soort musicalfilm die veel inspiratie haalt uit One from the Heart uit 1981 van Francis Ford Coppola.

In de regen
"Bedankt voor alle berichten," schrijft Phillips bij de foto. "Vier jaar geleden hebben we een flinke rit meegemaakt. Veel mooie herinneringen. Er volgt nog meer." Hiermee verwijst de regisseur uiteraard naar de eerste film die in oktober 2019 verscheen.


We zien Zazie Beetz opnieuw als Sophie Dumond. Andere rollen komen dit keer van Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland en Harry Lawtey. De film staat gepland voor begin oktober 2024.

NieuwsFilm

meest populair