Volgende week: Netflix pakt uit met keiharde actiefilm

Volgende week: Netflix pakt uit met keiharde actiefilm

'Black Lotus', het passieproject van Rico Verhoeven, kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt later deze maand uit met een actiefilm van Nederlandse bodem: Black Lotus. Hierin speelt niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven, die hard werkt aan een Hollywoodcarrière, de hoofdrol.

De actiefilm is geregisseerd door de Bulgaarse filmmaker Todor Chapkanov (Undisputed 4). Naast Verhoeven is onder meer Marvel-acteur Frank Grillo in de film te zien.

Het verhaal
In Black Lotus speelt Verhoeven een ex-commando genaamd Matteo. Hij kampt met een groot schuldgevoel en dat heeft alles te maken met een vriend van hem die is overleden tijdens een gezamenlijke missie.

Nadat hij over de wereld heeft rondgezworven, is hij nu terug in Amsterdam. Daar focust hij zich op een gevaarlijke missie: het redden van het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend.

Naar streaming
Black Lotus is een film met internationale allure. De film is dan wel grotendeels in onze hoofdstad opgenomen, maar volledig Engelstalig. Daarmee heeft hij de potentie om een groot publiek aan te trekken.


Nadat de actiethriller eerder dit jaar in de bioscopen heeft gedraaid, komt hij binnenkort dus naar Netflix. Black Lotus is vanaf donderdag 12 oktober beschikbaar op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair