Pamela Anderson probeert te shockeren: zonder make-up in het openbaar

Pamela Anderson probeert te shockeren: zonder make-up in het openbaar

Pamela Anderson maakt bewust een statement over 'ageing' en verschijnt zonder make-up in kleding van designers bij een modeshow.

Pamela Anderson heeft een missie. De Baywatch-babe is intussen 56 jaar en heeft make-up sinds kort afgezworen, en dat gaat ver. Ze toonde namelijk kleding bij een modeshow in Parijs.

Zelf vindt de ster dat zij op avontuur is. Juist omdat de modellenindustrie steeds meer make-up vraagt, wil zij graag een statement maken. Eigenlijk voelt ze zich beter zonder al die poespas aan haar gezicht.

Momenten van modellenwerk
In haar Instagram-bericht dat hieronder te zien is, deelt de eigen wijze 'Pam' wat momenten van haar week. Zo draagt ze een fleurige jurk van Victoria Beckham. Het is even wennen dat ze daar staat met een onopgemaakt gezicht.



Haar grote geheim
In de onderstaande Instagram-video vertelt ze haar grote 'beauty secret'. Ze zei: "Doe niets. Sta op en ervaar alles zoals het is. Het gaat om jezelf accepteren. Dat is een hoofdstuk waar ik nu in zit."

Pam legt uit: "Soms kan het leven uitdagend zijn en dan vertel ik mezelf dat ik goed genoeg ben. Ik heb het ook graag over 'life-ing' in plaats van 'ageing'. Jeugdigheid nastreven is zo vluchtig."

Niet voor anderen
Ze besluit met: "Nu ik naar buiten ga als mezelf valt er ook een pak van mijn schouders. Ik kleed me nu aan voor mezelf, niet voor anderen."



NieuwsFilm

meest populair