Arnold Schwarzenegger pakt het zwaard van 'Conan' weer op

Arnold Schwarzenegger pakt het zwaard van 'Conan' weer op

Arnold Schwarzenegger opent zijn eerste doos met boeken op unieke wijze met zijn zwaard van Conan.

Door social media groeit de populariteit van Arnold Schwarzenegger. Zijn volgers houden van zijn positieve content. De 76-jarige ster uit Terminator, Twins en True Lies heeft een droge humor en blijft vertellen en motiveren.

Ook zit hij niet stil. Zijn nieuwe serie FUBAR is een succes, net als zijn nieuwe documentaire Arnold. Zijn nieuwe nieuwsbrieven en podcasts lopen goed. Toch lanceert de acteur en ex-gouverneur een nieuw boek. Be Useful is intussen te bestellen.

Conan de Barbaar
Arnold opent zijn eerste doos met boeken op geheel eigen wijze - met zijn zwaard van zijn personage Conan. De film Conan The Barbarian kwam in 1982 uit. Arnold stond toen aan het begin van een imposante filmcarrière, terwijl hij in bodybuilding al veel titels gewonnen had.

In zijn Instagram-video hieronder is te zien hoe plechtig de ceremonie is. Zijn huisdieren maken het officiële moment mee. Daarna mogen zijn ezel, pony en varkentje het boek bekijken. Natuurlijk wordt er bij getoast: met koekjes.

Een uniek exemplaar
Arnold schrijft bij de video: "Ik ontving mijn eerste doos met boeken en bracht mijn team mee om het te inspecteren. Ik weet zeker dat mijn regels jou kunnen helpen. Het maakt niet uit wat je bereiken wilt. Ze hebben mij in elk geval geholpen."

Zijn volgers reageren enthousiast bij zijn bericht. Sommigen zeggen het boek al besteld te hebben. Anderen zijn dol op zijn huisdieren. Zijn zoon Patrick schrijft in stijl: "U sire, bent een uniek exemplaar." En dat is Arnold zeker.



NieuwsFilm

meest populair