We horen niet meer veel van deze 'Harry Potter'-actrice maar ze is behoorlijk succesvol

We horen niet meer veel van deze 'Harry Potter'-actrice maar ze is behoorlijk succesvol

Luna Lovegood was een zeer geliefd personage, maar hoe gaat het nu met Evanna Lynch zelf?

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs over verschillende Harry Potter-acteurs, die flink zijn veranderd. Hoe gaat het eigenlijk nu met Evanna Lynch, die de geliefde Luna Lovegood speelde?

Zo zagen we o.a. Stanislav Yarenski voorbij komen. Hij kroop in de huid van de Bulgaarse Viktor Krum in Harry Potter and the Goblet of Fire. Hij is vandaag de dag een enorme spierbundel met de nodige tatouages.

Meer
Ook dook Jamie Waylett recentelijk weer op. Hij was lang te zien als Vincent Crabbe. Hij heeft twee jaar lang in de gevangenis doorgebracht en leidt nu een heel ander leven.

Met beide mannen kan je contact opnemen op Cameo. Op deze website kun je beroemdheden bereiken en ze vragen voor speciale berichten. Waar je bij Waylett bijna 200 dollar moet dokken voor een korte video, vraagt Yanevski maar 29 dollar.

Succes
De Ierse Lynch is vandaag de dag 32 en zet haar succesvolle carrière voort. Zelfs na de Harry Potter-franchise was ze in de nodige andere films te zien. Ze acteert nog steeds, maar houdt het niet alleen hierbij.



Ook werkte ze mee aan verschillende grote radioprogramma's, zoals voor de BBC en RTÉ Radio 1. Nu heeft ze echter haar eigen populaire podcast, genaamd Just Beings, waar ze veel tijd en energie in steekt.

Meer
Lynch heeft eveneens meerdere boeken geschreven die ook goed werden onthaald. Op Instagram heeft de dan ook maar liefst 4 miljoen volgers, die graag op de hoogte blijven van alles wat zij doet. Ze mag dus zeker wel succesvol genoemd worden!



NieuwsFilm

meest populair