Geen grap voor Jada Pinkett Smith: Stoere haartransformatie na Chris Rock's Oscars-spot

Geen grap voor Jada Pinkett Smith: Stoere haartransformatie na Chris Rock's Oscars-spot

Oscar-grap leidt tot ongewenste aandacht voor Jada Pinkett Smith en haar haartransformatie op Instagram.

Bij de Oscar-uitreiking in 2022 dreef Chris Rock de spot met het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. De komiek kreeg ter plekke een klap van Will Smith, de man van Jada - en de woede en pijn van alopecia-patiënten brak los.

De actrice uit The Matrix heeft namelijk een aandoening, waardoor zij af en toe flink haaruitval heeft. In haar geval moet zij zorgen voor minder stress. Dan is het geduldig wachten tot het haar weer terug wil groeien, of niet.

Veel ongewenste aandacht
Het grapje bij de Oscars leidde tot veel ongewenste aandacht voor haar alopecia en haar huwelijk met de ster uit Independence Day en Men in Black. Jada richtte zich op haar Red Table Talkshow en was voornamelijk stil op haar Instagram.

De laatste weken liet zij al voorzichtig wat stoppeltjes op haar hoofd zien. Nu plaatste ze vanwege haar verjaardag een prachtige foto op haar social media. In haar Instagram-bericht hieronder toont ze een ware haartransformatie.

Geheel in stijl
Voor haar 52ste verjaardag is haar haar en make-up geheel in stijl met haar naam: roze. Jada schreef erbij, verwijzend naar haar transformatie en sterrenbeeld: "Dit is een verjaardagscadeau bij een maagdelijke zonsopgang."

Alles oogt zacht en stijlvol. In de opmerkingen staan complimenten en felicitaties van huisvriend DJ Jazzy Jeff, Kerry Washington, Tyrese en Tiffany Haddish.



NieuwsFilm

meest populair