Chantal Janzen met vlechtjes is verkleed als het 'schoolmeisje' van Britney Spears

Chantal Janzen met vlechtjes is verkleed als het 'schoolmeisje' van Britney Spears

Haar kiekjes worden enorm veel 'geliket' maar dat valt ook wel te begrijpen.

Het komt wel vaker voor dat menig bekendheid kiekjes post op sociale media. Geliefde BN'ers, zoals o.a. Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen, doen dit ook graag. Nu deelt laatstgenoemde weer eens een foto.

De 43-jarige Janzen zit niet stil. Ze is vaak op televisie te zien als presentatrice van de nodige programma's zoals Beat The Champions, maar acteert ook. Zo was ze o.a. te zien in de serie Divorce en de film Het Geheim. Daar blijft het echter niet bij.

Sociale media
Wanneer ze eens even niet acteert of een of ander programma presenteert is Janzen vaak te vinden op sociale media. Heel erg gek is dit niet, want alleen al op Instagram heeft ze maar liefst 1,7 miljoen volgers. Deze trakteert zij nu weer eens op twee pikante kiekjes.

Janzen doet namelijk niemand minder dan Britney Spears na en eerlijk is eerlijk, niet alleen komt ze overtuigend over, ze ziet er wederom weer eens goed uit. Zo schrijft Janzen: "De dag die je wist dat zou komen. Da is ons Brit nie".

Foto's
Ze vervolgt: "Maar toch, I like all dit, iedere week deze verkleedpartijen. Een beetje mijn vervanging voor carnaval, dit programma. Om mijn vastelaovend-hart toch te voeden. Misschien maar weer 's gaan vieren, komend jaar. Outfits genoeg inmiddels".

Interesse in de pikante kiekjes van de 'Nederlandse Britney Spears'? Klik dan hier!

Niet alleen Janzen kan ervan genieten, maar blijkbaar ook haar fans. Binnen een dag tijd had ze meer dan 20.000 likes te pakken. Ook de reacties bij de foto's zijn zeer lovend.

NieuwsFilm

meest populair