Tom Hanks waarschuwt over reclame: "ik heb niets te maken met die AI-versie van mezelf"

Tom Hanks waarschuwt over reclame: "ik heb niets te maken met die AI-versie van mezelf"

De 'acteur' lijkt wat bij te willen verdienen met zijn nieuwe witte gebit...

De laatste paar maanden was er behoorlijk veel te doen over de staking in Hollywood. Veel schrijvers en acteurs zijn namelijk bang dat AI hun werk zal overnemen waardoor zij overbodig worden. Nu blijkt dat zelfs iemand van het kaliber van Tom Hanks makkelijk 'vervangen' kan worden.

De geliefde acteur, bekend van pareltjes als Saving Private Ryan, The Green Mile en Forrest Gump om er maar een paar te noemen, duikt namelijk op in een reclame voor tandheelkundige zorg. Dit blijkt echter helemaal niet de echte Hanks te zijn.

Reactie
De reclame zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen bij de fans van de acteur. Het lijkt erop dat Hanks extra geld nodig heeft en dus maar een spotje maakt met zijn nieuwe witte tanden, maar de echte Hanks zegt dat het hier gaat om een AI-versie.

Op zijn Instagram-account deelde hij namelijk het volgende bericht: "Opgelet: er is een video van mij op het internet te vinden waarin een AI-versie van mijzelf een of ander tandzorgbedrijf promoot. Ik heb hier echter niks mee te maken".

Gevolgen
Hanks zei al eerder over AI: "Als ik morgen wordt geraakt door een bus en dit het einde is, kunnen ze gewoon met de technologie van vandaag ervoor zorgen dat ik nog opduik in films. Je hebt dan niet eens door dat ik het niet ben".



NieuwsFilm

meest populair