Daniel Radcliffe vond een ding helemaal niet leuk aan de 'Harry Potter'-films

Daniel Radcliffe vond een ding helemaal niet leuk aan de 'Harry Potter'-films

Daniel Radcliffe, bekend van zijn rol als Harry Potter, vond het dragen van een schooluniform in de films destijds niet cool.

De Britse Daniel Radcliffe verdiende een vette 95 miljoen Amerikaanse dollars aan de Harry Potter-verfilming. De films hebben een gigantische omzet van 9,5 miljard dollar.

Toch stopte de nu 34-jarige ster niet met werken. Zo was hij te zien in Weird: The Al Yankovic Story en The Lost City. Die personages pakte hij goed op.

Schokkend antwoord
Toch blijft Daniel wel het bekendst door zijn rol als Harry Potter. Daniel schokte echter recent zijn fans door te vertellen dat hij helemaal niet zo blij was met een detail in de beroemde reeks. Dat antwoord kwam toevallig op een vraag wat hij het meest gênant vond in zijn carrière.

Hij antwoordde: "Ik denk eerlijk gezegd dat toen ik voor Harry Potter gekleed ging als een schooljongetje. Dat voelde niet als het coolste op dat moment. Pas toen ik later terug keek, dacht ik dat dat best cool was. Dat vind ik nu wel."

Niet zo vreemd
Zijn reactie was niet zo vreemd. Destijds was hij maar 12 jaar oud. Dan is het dragen van een schooluniform vaak maar suf.

Meer staat hier in het artikel van Fandom Wire. In de onderstaande YouTube-video van TooFab vertelt hij meer.



NieuwsFilm

meest populair