Arnold Schwarzenegger over zijn hardhandige vader: "Het is niemand zijn schuld"

Arnold Schwarzenegger over zijn hardhandige vader: "Het is niemand zijn schuld"

Arnold Schwarzenegger brengt een nieuw boek uit genaamd "Be Useful", waarin hij reflecteert op zijn leven en lessen deelt.

Arnold Schwarzenegger is al 76 jaar oud, maar zit nog niet stil. Na zijn documentaire Arnold en zijn serie FUBAR volgt een nieuw boek getiteld Be Useful.

"Wees nuttig" is wat zijn vader hem altijd vertelde en Arnold nog elke dag door zijn hoofd schiet. Zijn vader was hardhandig en een alcoholist. Arnold werd dan ook wel eens geslagen. Maar Arnold rekent het zijn vader niet aan.

Mooie herinneringen
De ster uit Terminator zei hier in een interview met People: "Ik heb mooie herinneringen aan mijn vader en ik neem hem niets kwalijk. Het was niet zijn schuld. Het is niemands schuld. Mijn vader wist niet beter."

Arnold vervolgde: "Hij werd ook geslagen als kind. Dat was traditie. Hij moest vechten in de tweede wereldoorlog en werd misleid. Hij groeide op in een omgeving waar het leven was zoals het was."

Tevreden en wijzer
Hij zei: "Ik ben tevreden waar ik nu sta, maar ik wil wel altijd meer. Ik ben wijzer en slimmer. Ik houd meer rekening met mensen en hun gevoelens. Je leert van je fouten."

In zijn onderstaand Instagram-bericht laat hij zien, dat hij nog altijd doorzet. Op naar beter.



NieuwsFilm

meest populair