1,5 jaar verbannen uit de Playboy Mansion: Luke Wilson beging flinke blunder

1,5 jaar verbannen uit de Playboy Mansion: Luke Wilson beging flinke blunder

Acteur Luke Wilson werd uit de Playboy Mansion gezet nadat hij probeerde een vriend mee te smokkelen door te zeggen dat hij Owen Wilson was.

Luke Wilson is vrij bekend in Hollywood. Je zou denken dat de acteur uit The Best Man, Straight A's, Ride en Zombieland beroemd genoeg is voor exclusieve feestjes, maar niets is minder waar.

De ster kreeg alleen toegang tot de beroemde Playboy Mansion door zijn beroemde broer Owen Wilson. Ze genoten een tijdje van dat extra aanbod tot Luke eens iets anders probeerde. Dat liep verkeerd: Hij werd eruit gezet.

Vervelend voorval
Hij vertelde over dat voorval: "Ik probeerde een vriend mee te smokkelen. Toen ze vroegen wie hij was, zei ik 'Owen Wilson'. Maar die vriend lijkt helemaal niet op mijn broer. Ik kreeg het label 'DNA', dat wil zeggen 'Do Not Admit'."

Luke moest zijn excuses aanbieden aan degene die gaat over de toegang. Hij zei: "Mij werd 1,5 jaar lang toegang ontzegd. Ik heb gehuild aan de telefoon en zei dat ik stom was. En dat terwijl Hugh Hefner zo gul was."

Meer interesses
Luke zal te zien zijn in Horizon: An American Saga, de nieuwe film van Kevin Costner. Meer over het incident staat hier in het artikel van Fandomwire. In de onderstaande YouTube-video van Original Funko vertelt Luke meer over zijn interesses.



NieuwsFilm

meest populair