'Suicide Squad' ster Cara Delevingne reageert op controverse rondom haar naaktfoto's

'Suicide Squad' ster Cara Delevingne reageert op controverse rondom haar naaktfoto's

Het wereldberoemde model bijt van zich af en zegt dat we ons niet zoveel zorgen moeten maken.

Cara Delevingne is een geliefd model maar is ook actief als actrice. Niet zo heel gek dus, dat ze behoorlijk wat volgers heeft op sociale media. Haar laatste kiekjes vallen echter niet bij iedereen in de smaak.

Delevingne heeft nu namelijk een nieuwe tatouage laten zetten op haar linker bovenarm. Deze tatouage werd gemaakt door artiest Matteo Nangeroni, die de actrice nog bedankte op Instagram: "Het was een eer en een genot om je te ontmoeten".

Kritiek
Ondanks het feit dat de tatouage goed gelukt is, halen de nodige internet-'trollen' ook naar Delevingne en haar nieuwe tatouage uit. Niet alleen lijkt de vertaling van het woord 'dormiveglia' verkeerd (aangezien er op haar arm 'walking' in plaats van 'waking' lijkt te staan), sommigen vinden het onnodig dat ze uit de kleren gaat.

Hoewel het gaat om een tatouage op haar bovenarm, poseerde de actrice topless voor de kiekjes. Er zijn mensen die dit onnodig vinden en niet begrijpen waarom Delevingne naakt gaat voor deze foto's, maar zij bijt nu van zichzelf af.

Reactie
Zo schrijft Delevingne: "Even om duidelijk te zijn. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn beha af te doen, want de foto zag gewoon niet goed uit met mijn beha aan. Ik ben een perfectionist, al helemaal wanneer het aankomt op fotografie".



"Ik probeerde hier iets moois van te maken, dus iedereen, rustig aan alsjeblieft". De kiekjes van de actrice en haar nieuwe tatouage zijn hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair