Jennifer Aniston moest flink afvallen: "Ik was een dik watje"

Jennifer Aniston moest flink afvallen: "Ik was een dik watje"

Jennifer Aniston werd wereldberoemd door de serie 'Friends' en blijft er jong en stralend uitzien.

Jennifer Aniston werd wereldberoemd door de serie Friends. Haar humor samen met haar slanke lijn en het mooie kapsel, genaamd 'The Rachel', bleven kenmerkend.

De ster is inmiddels 50+, terwijl zij leniger en sterker lijkt dan toen - en net zo jong oogt. Toch zei ze eens dat zij niet de Jennifer was die de auditie voor de populaire serie deed. Ze had geen goede conditie en haar kenmerkende kapsel was nog niet uitgevonden.

Ongezond bezig
Dat kwam pas nadat haar agent aandrong dat zij wat kilo's kwijt moest in de sportschool. Jennifer leefde namelijk best ongezond toen. Ze werkte lange dagen als serveerster in een restaurant, want de leuke rollen bleven uit.

Voordat Jennifer aan het eerste seizoen van de nog altijd populaire serie begon, verloor ze zelfs 15 kilo. Dat figuurtje wist ze met veel toewijding vast te houden. Jennifer zei ooit over die tijd: "Ik was een dik oud watje dat van Aerosmith hield."

Onverminderd druk
Jennifer Aniston is intussen 54 jaar en gaat onverminderd door. Dit jaar kwam Murder Mystery 2 uit. In haar lange filmcarrière staan ook films als Unity, Cake, Horrible Bosses en Marley & Me.

Hier in dit artikel van Fandom Wire staat meer. In haar onderstaand Instagram-bericht toont zij een fotoshoot. Ze sprankelt overduidelijk nog steeds.



NieuwsFilm

meest populair