De Hollywood-zussen Dakota en Elle Fanning zijn nu voor altijd samen

De Hollywood-zussen Dakota en Elle Fanning zijn nu voor altijd samen

Dakota en Elle Fanning, twee beroemde zusjes in de filmindustrie, gaan samenwerken in hun eigen productiemaatschappij en spelen voor het eerst samen in een nieuwe film.

Dakota Fanning en Elle Fanning zijn twee zusjes die al heel lang in de filmindustrie zitten. Bijzonder is dat zij als kindsterretjes al naast grote sterren te zien waren.

Zo speelde de 29-jarige Dakota in 2005 in War of the Worlds met Tom Cruise en werkt zij een tweede keer samen met Denzel Washington in Equalizer 3. De 25-jarige Elle zat in 2006 al in Deja Vu met Denzel Washington. Ook is zij in beide delen van Maleficent te zien met Angelina Jolie.

Beroemde zusjes gaan samenwerken
De beroemde zusjes zijn altijd druk, maar maken waar mogelijk tijd voor elkaar. Ze zijn alleen niet vaak samen te zien voor fotografen.

Extra leuk was het dus dat beiden het goede doel Alex's Lemonade Stand steunden. Foto's van dat event zijn hier in het artikel van People te zien.

Samen produceren en filmen
De twee zusjes geven altijd in interviews aan dat zij het heel goed met elkaar kunnen vinden. Kort geleden startten zij dan ook hun eigen productiemaatschappij, genaamd Lewellen Pictures.

Ook spelen zij voor het eerst samen in een film, The Nightingale. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood wordt meer verteld over beide actrices.



NieuwsFilm

meest populair