Eeuwig jonge Demi Moore laat zien dat zij dat niet is onder die laag make-up

Eeuwig jonge Demi Moore laat zien dat zij dat niet is onder die laag make-up

Demi Moore was deze week bij de Milan Fashion week, samen met andere sterren, en zag er perfect uit.

Demi Moore was deze week bij de Milan Fashion week, net als een hoop andere sterren. De nu 60-jarige actrice uit films als Ghost, Indecent Proposal en Charlie's Angels: Full Throtlle zag er zoals altijd perfect uit.

Ook Jessica Chastain, Cate Blanchett en Julianne Moore keken ter inspiratie rond bij hun favoriete kledingontwerpers. De foto's van de week vol designers staan hier bij People.

Prachtige creatie
Op haar Instagram plaatste de superster prachtige foto's van een creatie die zij aan had. Samen met supermodel Kate Moss poseerde zij voor de camera's.

Hieronder staat haar Instagram-bericht. Demi lijkt wel eeuwig jong te blijven, zeker in die doorzichtige japon.



Tijd heeft vat
Een tijdje terug liet Demi echter in de onderstaande YouTube-video van Harper's Bazaar zien dat de tijd wel degelijk vat op haar heeft. Half grappend naar haar uitdagende rollen, zoals in Striptease, zegt ze: "Het is tijd om naakt te gaan."

Het is fijn dat Demi aan dit filmpje meewerkte, want het laat zien wat allemaal mogelijk is. In de filmindustrie en bij modeshows wordt verzorging gebruikt dat de huid strak trekt. En dat is bij dit filmpje niet het geval.

Vooral fantastisch
Zonder make-up en met fel licht zijn haar rimpels en lijnen duidelijk zichtbaar - en dat mag. Daarnaast laat ze zien dat zij ouder wordt, maar er vooral fantastisch uit blijft zien omdat ze veel voor haar lijf over heeft.



NieuwsFilm

meest populair