Britney Spears is nu echt de weg kwijt: schokkende beelden op Instagram

Britney Spears is nu echt de weg kwijt: schokkende beelden op Instagram

Het lijkt toch echt niet zo goed te gaan met de wereldberoemde zangeres...

Jarenlang maakten fans zich zorgen om Britney Spears. De wereldberoemde zangeres werd als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Hij had volledige zeggenschap over haar curatele, waardoor ze niets mocht en kon doen. Gaat het eigenlijk nu wel beter met haar?

In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap. Vervolgens leek het beter te gaan met Spears, die trouwde met Sam Asghari. Helaas duurde dit sprookje ook niet voort, want de twee zijn alweer uit elkaar.

Geruchten
Asghari kwam vaker onder vuur te liggen gedurende hun huwelijk, dat nog geen jaar duurde. De nodige Spears-fans zeiden dat hij haar niet goed genoeg hielp. De berichten van de zangeres waren ook behoorlijk vreemd. Soms kwamen naaktfoto's voorbij, dan weer cryptische teksten.

Sommige mensen beweerden dat Asghari geen goede invloed op haar was en dat hij hier (deels) verantwoordelijk voor was, maar ook nu dat de twee niet meer samen zijn blijft Spears rare filmpjes delen. Nu is het weer raak.

Gevaarlijk
Op haar Instagram-pagina deelt ze nu weer eens een video waarin ze danst met twee gigantische vleesmessen. Ondanks het feit dat de zangeres beweert dat het geen echte messen zijn, is niet iedereen het daar mee eens. Ook is het geen al te best voorbeeld.

Interesse in het dansfilmpje van Britney Spears? Klik dan hier!

Zo schrijft Spears bij het filmpje: "Ik ging de keuken in en had zin om met messen te spelen. Geen zorgen, ze zijn niet echt! Het is binnenkort alweer Halloween!" Het is niet mogelijk om op haar videootje te reageren, waarschijnlijk omdat ze kritiek zo wil vermijden.

NieuwsFilm

meest populair