Will Smith gebruikt in 9 films deze dezelfde herkenbare uitspraak

Will Smith gebruikt in 9 films deze dezelfde herkenbare uitspraak

De Independence Day-acteur lijkt uit te zijn op zijn eigen 'I'll Be Back'.

Na de Oscar-klap in 2022 was Will Smith even een van de meest opgejaagde Hollywood-acteurs. Na zijn excuses en een flinke radiostilte lijkt de acteur weer welkom. Komende periode gaan we dan ook weer films met Will zien.

De kans bestaat dat hij in een van zijn nieuwe films een bepaalde zin zal zeggen. Een zin die hij al in negen eerdere producties uitsprak, op zijn kenmerkende manier.

Aw, hell no!"
Smith sprak het zinnetje "Aw, hell no!" al uit in de scifi-hit Independence Day uit 1996 en daarna nog in flink wat andere films. Onder meer in Seven Pounds, de drie Men in Black-films, I, Robot en Suicide Squad.

Het lijkt erop dat Smith erop uit was om een eigen "I'll Be Back" te lanceren, de bekende uitspraak van Arnold Schwarzenegger in veel van zijn films. Helemaal lijkt dat niet gelukt, maar fans hebben het zinnetje ondertussen ontdekt in negen van zijn films.

Aankomende films
Smith zagen we voor het laatst in de Apple TV+-productie Emancipation uit 2022. Recent nam hij Bad Boys 4 op en op de IMDb zien we dat hij aan de slag gaat met de misdaadfilm The Council, de actiethriller Fast and Loose en de remake Planes, Trains & Automobiles.



NieuwsFilm

meest populair