Katja Schuurman verrast iedereen in een zwart jurkje op de rode loper in Amsterdam

Katja Schuurman verrast iedereen in een zwart jurkje op de rode loper in Amsterdam

De krullenbol Katja Schuurman laat zich zien bij een première in Tuschinski.

Bij FilmTotaal houden we de Instagram-pagina van Katja Schuurman goed in de gaten. De populaire Nederlandse actrice is er namelijk dol op om opvallende posts met haar volgers te delen. Nu zien we haar op de rode loper van Tuschinski, uiteraard voor een première.

Katja zit ondertussen op bijna 500k volgers en die zal ze waarschijnlijk ook wel willen halen. Haar nieuwste foto zorgt mogelijk weer voor wat nieuwe volgers en sowieso voor duizenden vind-ik-leuks.

Films in 2023?
In 2022 zagen we Katja in drie bioscoopfilms met Costa!!, Casa Coco en Ome Cor. Vooralsnog was ze dit jaar alleen in de Netflix-komedie Oei, ik groei! te zien, naast namen als Sallie Harmsen, Soy Kroon en Yolanthe Cabau.

Op de IMDb staan er twee aankomende producties aangekondigd. De eerste is de komedie De Mooiste Dag van Appie Boudellah, met ook Frank Lammers, Isa Hoes en Daphne Deckers. Op dit moment neemt ze een andere komedie op, De Mannenmaker van
Jamel Aattache en met ook Georgina Verbaan, Yasmin Karssing en Huub Smit.

Zwart op rood
Katja deelde zelf de foto van de rode loper tijdens de première van de docu over de band Kane. "Gisteren bij de première van de Kane documentaire in Tuschinski. Wat een fantastisch mooie docu. Ik heb erover gedroomd vannacht en hij zit de hele dag nog in mijn lijf," is een deel van het bijschrift.


De foto van de 48-jarige Katja Schuurman in het zwarte jurkje zien? Je vindt deze op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingKatja's nieuwste
Katja Schuurman onthult haar nieuwe look voor de film 'Mannenmaker'


NieuwsFilm

meest populair