'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown in conflict: "overwogen haar te blokkeren"

'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown in conflict: "overwogen haar te blokkeren"

Millie Bobby Brown bekent worsteling met social media en het ontvangen van verdrietige TikTok-video's van haar moeder.

Millie Bobby Brown zat midden in de opnamen van het laatste seizoen van Stranger Things toen de staking in Hollywood begon. Gelukkig is ze wel al in een nieuw Buzzfeed interview te zien. Zij zal ook te zien zijn in de nieuwe films Damsel en The Electric State.

De populaire 19-jarige ster uit Enola Holmes bekende te worstelen met social media en nota bene haar eigen moeder. Zelf verstuurt Millie niet veel, maar van haar moeder krijgt zij wel veel toegestuurd. Maar die wil de jonge actrice niet eens zien.

Serieus blokkeren
Millie zei over haar frustratie: "Ik heb overwogen haar te blokkeren. Ze stuurt zielige TikTok-video's van honden die moeten herstellen na een operatie."

Het conflict maakte ze bespreekbaar, want ze zei: "Maar ik heb haar nu eerlijk verteld dat ik dat allemaal niet aan kan. Ik kan geen filmpje kijken van een aangereden kat en daarna vrolijk het podium op."

Niet normaal
Hoewel haar moeder zei dat het allemaal echt was, zei Millie: "Dit is niet normaal. Laten we dit niet normaal vinden. Dus nu krijg ik vrolijke filmpjes toegestuurd."

Meer staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Buzzfeed kreeg Millie Bobby Brown meer vragen voorgelegd.



NieuwsFilm

meest populair