'Hunger Games'-mysterie onthuld door Donald Sutherland: Had Snow vrees voor Katniss?

'Hunger Games'-mysterie onthuld door Donald Sutherland: Had Snow vrees voor Katniss?

Donald Sutherland vertelt hoe zijn personage, president Snow, in het verhaal in 'The Hunger Games' gedoe verwacht van Katniss, maar haar ook ziet als een uitdaging.

Donald Sutherland speelde president Snow in The Hunger Games. En alhoewel hij niet een hoofdpersoon was, draaide wel het verhaal rond wat hij gecreëerd heeft in Pandem.

De 88-jarige ster voelde zich aangetrokken tot zijn karakter en het verhaal. Donald vertelde aan Collider: "Elke acteur geeft zijn personage een beetje van zijn DNA mee. Snow is een stukje scenario en een stukje wat in mij zit."

Snow verwacht gedoe
Iedereen heeft ontzag voor president Snow. Donald vertelde waarom: "Hij is veel ouder dan de anderen. Hij is van een andere generatie. Hij is standvastig en gaat niet mee met trends."

Maar is hij zelf eigenlijk wel bang voor Katniss? Donald zei: "In zijn brein niet. Hij verwacht dat iemand zijn leiderschap in twijfel trekt. Hij verwacht dat dat gaat gebeuren. Hij vraagt zich alleen af hoe hij die tegenstander uit moet schakelen."

Snow ziet uitdaging
Hij vervolgde: "Katniss is ongecontroleerd. Hij kan haar niet zomaar doden. Hij moet haar in goede banen leiden en inperken. Hij ziet in haar een uitdaging."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Rotten Tomatoes geeft Donald meer inzicht in zijn personage.



NieuwsFilm

meest populair