AI maakt Scarlett Johansson nog mooier dan ze al is: simpelweg onweerstaanbaar

AI maakt Scarlett Johansson nog mooier dan ze al is: simpelweg onweerstaanbaar

Scarlett Johansson is nu 38 jaar, maar deze foto van de actrice maakt haar voor eeuwig.

Acteurs in Hollywood en ook daarbuiten maken zich behoorlijk zorgen over hoe filmstudio's en andere productiemaatschappijen artificial intelligence gaan inzetten in hun films, series en andere producties. Een AI-foto van Scarlett Johansson op Instagram bewijst al snel waarom.

De kunstmatige intelligentie / Open-AI kan op basis van een goed geformuleerde opdracht foto's maken van beroemdheden en deze beroemdheden er dan ook gelijk beter uit laten zien. Bij Scarlett Johansson is dat een lastige opgave, zou je denken.

AI-Scarjo
De foto die je via onderstaande link kunt bekijken, is gegenereerd via AI. We zien overduidelijk de Amerikaanse actrice uit films als Black Widow en Under the Skin. De foto is echter nooit van Scarlett genomen en het is volgens scarlett_johansson_officiail ook geen photoshop.

"Wauw, ze is echt het uitzicht op deze foto, zelfs voor een AI," valt er bij de reacties op Insta te lezen. Maar zeker niet iedereen realiseert zich dat dit een AI-foto is. Opvallend is ook dat ze nu geen tatoeages heeft.

Ogen
Zo schrijft iemand die behoorlijk verliefd is op Scarjo: "Als ik moest kiezen waar ik mijn leven zou doorbrengen: in de hemel, de hel of met jou, dan zou ik zonder twijfel besluiten om de rest van mijn leven in je ogen te kijken en je elke dag te vertellen dat ik van je hou!"


Wil je de "foto" van de AI Scarlett Johansson zien? Je vindt deze nu hier op de Instagram-pagina van scarlett_johansson_officiail.


NieuwsFilm

meest populair