Olga Kurylenko laat zien waarom ze de Bond-girl was in 007-film 'Quantum of Solace'

Olga Kurylenko laat zien waarom ze de Bond-girl was in 007-film 'Quantum of Solace'

De geliefde actrice komt weer eens met een hele mooie reeks kiekjes.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig is gestopt als James Bond. Er moet dus nu op zoek gegaan worden naar een nieuwe 007 maar de hele cast wordt hoogstwaarschijnlijk vervangen, waaronder dus een nieuwe Bond-girl. Olga Kurylenko toont nu weer eens aan waarom zij een prachtige Bond-girl was.

De laatste jaren hebben we de nodige Bond-girls voorbij zien komen. Craigs Bond mocht zich wel in zijn handen knijpen. Hij liep tijdens al zijn avonturen bloedmooie vrouwen zoals Eva Green (Casino Royale), Monica Bellucci (Spectre) en dus Kurylenko (Quantum of Solace) tegen het lijf.

Carrière
Zij heeft al een behoorlijk mooie carrière achter de rug. Kurylenko was in de nodige andere blockbusters te zien, zoals o.a. Hitman en Oblivion. De laatste jaren houdt ze het echter voornamelijk bij kleinere projecten, maar dat betekent zeker niet dat ze stil zit.

Zo was ze alleen al in 2023 in 4 verschillende projecten te zien. Volgens IMDb heeft ze ook alweer getekend voor maar liefst 11 nieuwe films en series. Wanneer ze eens even niet acteert is ze te vinden op sociale media. Dat is nu weer eens het geval.

Voorkant
De 43-jarige actrice, eveneens actief als model, pronkt nu op de voorkant van het magazine Numero Netherlands. Eerlijk is eerlijk, haar kiekjes mogen er zeer zeker zijn. Quantum of Solace kwam dan wel uit in 2008, Kurylenko zou zo weer een Bond-girl kunnen spelen.

Oordeel zelf maar met de onderstaande foto's.



NieuwsFilm

meest populair