Kim Kardashian knipt bijna al haar haren af: grotendeels onherkenbaar

Kim Kardashian knipt bijna al haar haren af: grotendeels onherkenbaar

Weet het beroemde model jou ook te overtuigen of is dit toch iets minder?

Er gaat bijna geen enkele dag voorbij zonder dat Kim Kardashian weer eens enkele kiekjes post op haar Instagram-pagina. Nu komt ze echter wel met een hele opvallende reeks.

Normaalgesproken zet het wereldberoemde model de nodige pikante of spannende foto's online, waarin ze schaars gekleed is of weinig aan de verbeelding overlaat. Nu gaat het echter om iets heel anders.

Nieuwe look
Kardashian heeft namelijk afscheid genomen van haar lange lokken en heeft nu een behoorlijk kort kapsel. Ze is nu dan ook bijna onherkenbaar. De foto's werden genomen voor het magazine CR, al viel de nodige mensen wel een dingetje op...

Ondanks het feit dat Kardashian binnen een uur al bijna een half miljoen likes te pakken had, stonden er ook de nodige reacties tussen dat ze nu behoorlijk veel lijkt op Bianca Censori, de kersverse vrouw van Kanye West. De zanger is natuurlijk de ex van Kardashian.

Minder leuk
Blijkbaar vond Kardashian dit niet heel erg leuk, want ze heeft dan ook alle reacties offline gehaald. Hieronder kan je zelf oordelen over de nieuwe look van Kim Kardashian.



NieuwsFilm

meest populair