De 'Robin Williams'-lachprijs gaat dit jaar naar acteur ...

De 'Robin Williams'-lachprijs gaat dit jaar naar acteur ...

De Robin Williams Legacy of Laughter Award wordt dit jaar aan Ryan Reynolds uitgereikt tijdens een evenement voor Bring Change to Mind, opgericht door Glenn Close.

Robin Williams mag dan overleden zijn, maar zijn naam leeft voort. Zo wordt de Robin Williams Legacy of Laughter Award voor de elfde keer uitgereikt. Dit jaar mag Ryan Reynolds de 'lachprijs' ophalen.

Die avond in oktober staat in het teken van een goed doel voor mentaal welzijn, genaamd Bring Change to Mind. Glenn Close heeft dat doel opgericht, meer daarover staat hier in dit artikel van Variety. Voorgaande winnaars waren onder meer Billy Crystal, Ben Stiller, Will Smith en Whoopi Goldberg.

Aandacht voor mentaal welzijn
Glenn Close is te zien in films als 101 Dalmatians, Fatal Attraction en de serie Tehran. Zij zegt over haar fonds: "Ik kijk uit naar die avond en ben blij met alle gulle artiesten. Ik hoop dat het een recordbedrag oplevert en mentaal welzijn meer bekendheid geeft."

Robin Williams was een beroemde komiek met geweldige rollen in films als Night at the Museum, Jumanji, Good Will Hunting en The World According to Garp. Hij worstelde echter in stilte met zijn mentale gezondheid.

Acteur en komiek
Ryan Reynolds is een veelzijdige acteur en komiek. Hij speelt in films als Deadpool, Spirited en The Proposal. Hieronder is in zijn Instagram-bericht te zien dat ook zijn marketing best grappig is.



NieuwsFilm

meest populair