Waarom is de 'High Low with EmRata' podcast van Emily Ratajkowski in een keer verdwenen?

Waarom is de 'High Low with EmRata' podcast van Emily Ratajkowski in een keer verdwenen?

De 'High Low with EmRata'-podcast van de voormalige actrice is niet langer.

Er gaat bijna geen enkele week voorbij zonder dat we iets te horen krijgen over Emily Ratajkowski. Het wereldberoemde model post vaker 'spannende kiekjes' of komt zelf weer met pikante verhalen. Nu komt ze echter met minder positief nieuws.

Enige tijd geleden liet Ratajkowski nog weten de filmwereld achter zich te laten. De reden hiervoor? Ze werd slecht behandeld. Zo gaf ze zelf aan: "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar borsten?". Ik ben daar nu klaar mee".

Ander werk
Toch heeft ze nog meer dan genoeg werk. Als model is ze druk bezig en ook had Ratajkowski een podcast genaamd 'High Low with EmRata'. Dit is echter verleden tijd, want Sony heeft hier nu een punt achter gezet.

Ratajkowski's podcast stond nog geen jaar online. Ze begon ermee in november en bracht elke week 3 afleveringen uit, die gingen over politiek, filosofie, feminisme en seks maar ook TikTok en relaties. De podcast was echter niet populair genoeg, waardoor Sony er geen interesse meer in heeft.

Meer
Toch wil Ratajkowski het hier niet bij laten. De voormalige actrice wil op zoek naar een ander bedrijf, zodat ze toch verder kan gaan met haar show.



Haar podcast is echter niet de enige die sneuvelt. Dit is namelijk alweer de derde keer dat Sony podcasts verwijdert in twee jaar tijd.

NieuwsFilm

meest populair