Doodsoorzaak Angus Cloud (25) definitief onthuld: onder druk bezweken?

Doodsoorzaak Angus Cloud (25) definitief onthuld: onder druk bezweken?

De acteur overleed afgelopen zomer maar het gaat blijkbaar niet om zelfmoord.

Afgelopen zomer kwam er droevig nieuws voorbij uit de filmwereld. De 25-jarige Angus Cloud, voornamelijk bekend van Euphoria, overleed op 31 juli. Nu kennen we ook de doodsoorzaak.

Het is alweer enkele maanden geleden dat de jonge acteur stierf, maar een lijkschouwer weet nu te bevestigen dat het gaat om een accidentele overdosis.

Bericht
Zo zegt een woordvoerder: "Angus Cloud stierf aan een dodelijke combinatie van fentanyl, cocaine, methamphetamine en meer. Zijn overlijden wordt dan ook beschouwd als een accidentele overdosis".

"Ook heeft hij een meerdere medicijnen genomen, waaronder benzodiazepine. Vanwege deze mix leed hij aan een acute vergiftiging". De moeder van Angus, Lisa Cloud, liet al eerder weten dat ze er zo goed van zeker was dat het niet opzettelijk was. Dit is nu dus bevestigd.

Familie
Zo zei zijn moeder al eerder: "Hij was niet van plan om een einde aan zijn leven te maken. Toen we elkaar welterusten omhelsden, zeiden we nog hoeveel we van elkaar hielden. Hij zei tot morgenochtend".



Toen het nieuws over de dood van de acteur bekend werd gemaakt werden er talloze berichten online gezet als eerbetoon en om de familie te steunen. Ook Zendaya en Sydney Sweeney lieten zich uit over de dood van hun Euphoria-collega en vriend.

NieuwsFilm

meest populair