Keert Robert De Niro terug als Travis Bickle uit 'Taxi Driver'?

Keert Robert De Niro terug als Travis Bickle uit 'Taxi Driver'?

Een bekende Britse tabloid heeft interessante informatie in handen over de mogelijke terugkeer van de acteur in deze iconische rol.

Robert De Niro kruipt naar verluidt na bijna vijftig jaar opnieuw in de huid van een van zijn meest iconische personages: Travis Bickle uit Taxi Driver. Volgens een bekende Britse tabloid zal de 80-jarige acteur de rol gaan spelen in een aantal reclames van Uber.

Bickle, een eenzame Vietnamveteraan, werkt in de nachtelijke uren als taxichauffeur. Zijn leven gaat steeds verder neerwaarts. Hij raakt geobsedeerd door het tuig dat hij 's nachts ziet en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij in actie komt.

Reclame
De Niro gaat deze rol nu dus opnieuw spelen. The Sun beweert dat De Niro op dit moment een reeks reclames aan het opnemen is in Londen voor taxiservicebedrijf Uber. De Hollywoodster zou de komende tijd het gezicht worden van de dienst.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat De Niro in een reclame speelt. Zo schitterde hij eerder in commercials voor een bekend Amerikaans broodmerk en in een spotje voor Kia om de 'Kia Niro' (ja, ja) te promoten.

In de bios
De Niro zal later dit jaar terugkeren op het witte doek in Killers of the Flower Moon, eveneens in een film van Scorsese.


In dit western-misdaaddrama is De Niro onder meer naast Leonardo DiCaprio en Lily Gladstone te zien. De prent wordt nu al getipt als sterke Oscarkandidaat.

NieuwsFilm

meest populair