Nicole Kidman is duidelijk de jongste niet meer: verwijdert eindelijk eens haar laag make-up

Nicole Kidman is duidelijk de jongste niet meer: verwijdert eindelijk eens haar laag make-up

Nicole Kidman, de iconische actrice, is nog altijd elegant en mooi op 56-jarige leeftijd, ondanks haar verlegenheid zonder make-up.

De iconische actrice Nicole Kidman is intussen 56 jaar. De ster uit Aquaman en The Northman is nog altijd even elegant en mooi.

Meestal deelt de actrice prachtige, dromerige looks, zoals op haar Instagram hieronder. Nicole Kidman betrap je namelijk niet zonder make-up. Afhankelijk van haar filmrollen heeft zij soms een 'no make up look', maar ook dan heeft ze vele lagen make-up op.



Een beetje sullig
Verrassend was dan ook de onderstaande YouTube-video van Harpers Bazaar. In het filmpje oogt Nicole zelfs wat sullig als ze haar make-up verwijdert en vertelt over haar man en haar avondroutine. Maar schattig ongemakkelijk is ze wel.

Voor iemand die eigenlijk heel verlegen is zonder make-up, is Nicole heel dapper. Gelukkig zegt ze zelf in de video dat naarmate je ouder wordt, je steeds beter went aan je uiterlijk. Minder
make-up dragen voelt op een gegeven moment zelfs fijner.

Ouder worden is normaal
Het is fijn dat ze toont dat ouder worden heel normaal is. Ook als je bij leven al legendarisch bent zoals deze betoverende dame. Nicole is te zien in de nieuwe serie Lioness bij Paramount+. Ook heeft zij nieuwe filmprojecten gepland staan, waaronder eentje met de Nederlandse regisseur, Halina Reijn.



NieuwsFilm

meest populair