Hoe Yolanthe Cabau je mond liet openvallen met slechts één foto in zomers jurkje

Hoe Yolanthe Cabau je mond liet openvallen met slechts één foto in zomers jurkje

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau weet de boel soms flink op te warmen.

De zomer is voorbij en dan is het soms helemaal niet erg om mee te genieten met de vakanties van de celebs op Instagram. Ongeveer een jaar geleden zette Yolanthe Cabau een foto op Instagram die wel erg goed werd bekeken.

De in Ibiza geboren brunette heeft een mooie 1,3 miljoen volgers op Instagram en bijna wekelijks deelt ze wel een zomerse foto met haar fans. Helemaal geen slecht idee om de actrice op Instagram te volgen.

Aankomende films
Yolanthe zal ongetwijfeld nog in de nodige Nederlandse speelfilms te zien zijn. Zo dook ze dit jaar nog op in de Netflix-komedie Oei, ik groei! en was ze in 2022 in de twee films F*ck de Liefde 2 en De allergrootste slijmfilm te zien.

De afgelopen periode lijkt ze zich te focussen op Engelstalige producties, met titels als Vacation Home Nightmare, An Egypt Affair en Deadly DILF. Binnenkort moet de tv-film Secrets of A Celebrity Nanny verschijnen.

Zomers in het blauw
Verleden jaar dook ze op in een blauw jurkje, vermoedelijk ergens op Ibiza. De foto werd bijzonder vaak bekeken als we afgaan op de enorme hoos reacties.


De foto van de 38-jarige Yolanthe zien, in het blauwe jurkje? Check deze dan op haar Instagram-pagina, via een eerder post van FilmTotaal.

"Into the blue..." was de onderbouwing van Yolanthe. Laten we hopen dat ze de komende tijd meer van dit soort kiekjes met haar fans deelt.

NieuwsFilm

meest populair