Angelina Jolie windt niet iedereen op: "Spontaan verdween die seksuele spanning"

Angelina Jolie windt niet iedereen op: "Spontaan verdween die seksuele spanning"

Angelina Jolie verraste Liev Schreiber met haar persoonlijkheid tijdens het samenwerken aan de film 'Salt'.

De aanwezigheid van Angelina Jolie kan voor anderen overweldigend zijn. Maar haar persoonlijkheid was een aangename verrassing voor Liev Schreiber, die Sabretooth speelde in X-Men.

Liev werkte met Angelina samen aan de film Salt. Hij zei over hun eerste ontmoeting: "Ik was nerveus, want zo ben ik als ik beroemdheden ontmoet en zo ben ik als ik mooie vrouwen ontmoet. Dat besef baarde me vooraf zorgen."

Ongemakkelijk en sensueel
Hij vertelde dat hij bang was voor een ongemakkelijke, sensuele aantrekkingskracht. Hij zei: "Ik besloot dat ik me vertrouwd moest voelen bij haar. Dan werd alles menselijker. Dan zou het beter gaan."

Liev vervolgde: "Maar toen bleken we elk twee kleine kinderen te hebben en hadden we het al snel over time outs nemen en hoe stressvol dat is. Spontaan verdween die seksuele spanning en verdwenen ook mijn angsten rond haar 'super-human celebrity' zijn."

Samen dingen gemeen
Liev besloot zijn verhaal met: "Ik vond een lief mens met wie ik dingen gemeen had. Ook bleek zij kleiner te zijn dan ik dacht en dat was gelukkig een minpuntje."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Movieclips is een stukje van de film te zien.



NieuwsFilm

meest populair